Workshop 2019-05-05T16:11:18+00:00

Kom till Ockelbo och väck din energi och kraft inför sommaren. Vägen till din Feminine Power är en kraftfull workshop där vi väcker upp din inre potential och utstrålning.

Känner du att det finns en potential inom dig som inte har fått komma fram… en önskan från ditt inre att få släppa fram det som är du?

I så fall är du en av alla de kvinnor som börjar vakna och känna att det är dags för dig att leva ditt liv, att det finns något mer i livet som kallar på dig. Du kanske kommit till en brytpunkt i livet där du vill välja en annan väg.

 

Till exempel, kanske känner du…

  • En längtan efter att känna dig hel och trygg i dig själv och älska dig själv villkorslöst
  • Att du vill känna dig levande, känna frihet och kraften inom dig men vet inte vart du ska börja
  • Att du vill börja lyssna och följa ditt hjärta men har rädslor som står i vägen för att ha modet att vara sann mot dig själv

 

Om du känner igen dig i någon av dessa upplevelserna så är en nyhet att du är inte ensam, de flesta kvinnor i sitt uppvaknande känner på det här viset.

 

De flesta av oss har jobbat med oss själva för att skapa bättre relationer, hitta sitt syfte, skapa meningsfulla mål, stärka sig själv och hitta kärleken till sig själv. Men ändå känt att det fattas något, att det finns något mer..

 

Många av oss tror att orsaken till varför vi inte lyckas hitta det vi ska bidra med, hitta kärleken, och kraften inom oss är att vi inte har tillräckligt med tid och pengar, stöd och kunskap. Vi kanske försöker hitta meningen med livet genom att jaga kickar som gör att vi lever upp ett litet tag för att sen jaga nästa kick.

 

Men sanningen är:

Att vi inte är närvarande i oss själva, vi har inte väckt upp kraften inom oss samt lyssnat på vad vi djupast längtar efter i våra liv

 

Vägen till din Feminine Power är en workshop där du kommer:

  • Landa och bli närvarande i dig och din kropp
  • Väcka upp kraften inom dig
  • Känna det som är din potential
  • Frigöra din energi
  • Höra din inre visdom

“Jag vill tacka så mycket för igår! Jag saknar nästan ord över allt som hände inom mig men för första gången någonsin så känns det som jag äntligen har kommit HEM. Jag är hemma!!”

“Therese du berör mig på djupet, du har visat mig att det är möjligt, även för mig att våga ta stegen, att växa, ha tillit och visa villkorslös kärlek. Du står för stöd, trygghet, kraft, villkorslös kärlek och visdom, vägledning av guld.”

“Så mycket som händer och många processer som resulterar i något positivt och magiskt! Det är svårt att beskriva i ord! Du är magisk Therese Uhr och jag är så förväntansfull på framtiden när jag tagit detta steg mot min inre kraft & styrka!  Tack för att du finns & för att du är du! Önskar alla denna härliga möjlighet att växa!”

Ord från tidigare kurser

Vi kommer under dagen att göra olika övningar där jag guidar dig genom hela processen till att bli närvarande i kroppen och väcka upp din inre kraft. Du kommer i övningarna att frigöra din energi och känna din potential. Du kommer också att ha tid för att reflektera och integrera i de vackra omgivningarna runt Wij Trädgårdar.

 

Dag och plats
Torsdag ( kristi himmelsfärdsdag) 30 maj kl 10-17 på
Wij Trädgårdar Ockelbo
 
Investering
Det ingår en fantastisk lunchbuffe samt för och eftermiddagsfika. Som bonus får ni även en inspelad meditation så att du kan fortsätta öva hemma på det vi lärt oss under dagen.
Investering 1 195 kr
 
Sista anmälningsdag 16 maj, begränsat med plats så först till kvarn.
 
Du anmäler dig till info@thereseuhr.com
 
Om du kommer med tåg till Ockelbo kan vi erbjuda transport till Wij trädgårdar
 
 
 
Önskar du övernatta på Wij trädgårdar bokas det här http://www.wij.se/logi/
 

Sista dagen att anmäla dig

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)