Session 2017-08-09T05:13:40+00:00

Vägledning i personlig utveckling

Sitter du fast i gamla känslor, trauman el medberoende från barndomen? Behöver du vägledning i hur du förlöser dessa känslor? Jag har själv varit på botten av mitt liv (läs mer om mig) och vet att det finns en lösning.

Det har kommit en process till mig efter att jag jobbat med många klienter som har haft problem av olika slag, de har tidigare gått i olika terapier/coachning men inte kommit hela vägen fram. När de gått hos mig i den här processen har de fått en livsförändring.

Jag använder mig av enkla verktyg till att nå kärnan som i sin tur skapar en djup transformation i ditt liv.

För mig har det gett stor effekt i livet och jag har även sett det på mina klienter. När vi har hittat kärnan till våra problem, kan läkningsprocessen påbörja. När du blir mer medveten om dina mönster och ditt beteende kan du börja förändra ditt liv. Alltså väldigt effektivt och tidsbesparande.

I sessionen jobbar vi inte med att analysera och älta det som varit, utan vi påbörjar ett förlösande förändringsarbete, där vi synliggör tankar, känslor och kroppsminnen.

Sessionen är för dig som är villig att ta nästa steg i livet, men inte vet hur du tar nästa steg.

Läs under investering hur du bokar tid.