Klienters upplevelser 2017-08-09T05:13:40+00:00

Klienters upplevelser

Läs gärna på bloggen missdalarna.se om Malins liv efter sin AuraTransformation

Andreas berättelse: 

Det har nu gått ung 1,5 år sedan jag föddes på nytt  😉

Resan jag genomgått såhär långt har varit fantastisk. Jag har träffat många nya spännande människor och min personliga utveckling har på senare tid tagit stormsteg. Jag kan nu se mig som hel och fylld med kraft och nya idéer. Jag har bla kommit över några av mina största rädslor, som t ex att tala inför grupp som jag hade stora bekymmer med innan. Kraften jag har nu är en underbar känsla och kärleken jag kan ge min familj idag går inte att jämföra med vad det var innan.

Att idag tänka tillbaka på tiden innan jag genomgick min Auratransformation känns overklig, overklig i den mening att om jag aldrig skulle ha kommit i kontakt med Therese, AT och allt vad det innebar, då hade mitt liv troligen slutat illa på något sett. Vem skulle vilja leva i trötthet, irritation och sorg? Det kändes som att bilen körde utan att någon satt bakom ratten.

Jag är så lycklig att jag hoppade på detta tåg och att jag är där jag är idag. Livet är för kort att slösas bort, ta vara på varje dag som om det var den sista. Tack Therese för att du finns och att du hjälpt mig bli den jag är idag. Kram Andreas

 

Karins upplevelse:

Jag gjorde min AT i december 2012 och har inte för en sekund ångrat mig! Det är det bästa jag gjort! 😉 absolut inte det lättaste för det händer grejer hela tiden och det kan ibland vara svårt att hänga med känslomässigt. All utveckling går mycket fortare tack vare att jag inte kan ljuga för mig själv utan följer vad hjärtat vill och lever i det som är sant för just mig. Jag har fått en större medvetenhet och det har hjälpt mig väldigt mycket. Jag har på kort tid bla bytt arbetsplats, fått bättre och djupare relationer, gått kortare utbildningar som jag inte tror att jag vågat på innan. Framför allt känner jag mig modigare, har större tillit till mig själv och livet och njuter mer i stunden. Att livet pågår här just nu.

Jag har fått så mycket mer energi tack vare att jag gör det jag själv vill och blir bättre och bättre på att våga säga nej. Jag har blivit bästa kompis med mig själv och det känns fantastiskt att göra roliga inspirerande saker, det ger mersmak på livet. <3 Jag har hittat ett fantastiskt verktyg som jag använder mig av hela tiden i alla val. Känns det tungt är det fel för mig, känns det lätt är det rätt för mig. svårare än så är det inte! 😉 Prova Ni också!! och Ni ska se vilka resultat Ni kommer att få!!! Alltså känns det “lätt” är det ” rätt ” 🙂 Jag kan verkligen tipsa er att träffa fröken ” Uhr” Therese menar jag förstås. Vem vill må bra? När man kan må optimalt? 😉 Kram.

 

Micaela skriver så här om sin upplevelse:

Jag ville få ut maximalt av mitt liv & var definitivt inte rädd för en förändring, samtidigt som jag hade jobbat med personlig utveckling & trodde att jag visste vart jag hade mig själv =)
Idag kan jag med ett stort leende blicka tillbaka & skratta åt det jag trodde & med min medvetenhet idag berätta att jag hade mindre koll på mig själv än väntat…
 

Ett år har precis passerat sedan jag gjorde min AT & ett nytt kärleksfullt liv är här!

Blir näst intill tårögd när jag ser tillbaka på hur jag har behandlat mig själv…
VARFÖR har jag lyssnat på alla andra men inte på mig själv?
VARFÖR har jag levt någon annans dröm men inte min egen?
VARFÖR säger jag Ja  när mitt hjärta säger Nej?
VARFÖR pratar jag illa om mig själv när det är det vackraste jag har?
 
Kort och gott kan jag avsluta med att jag idag älskar mig själv och mitt liv på alla plan!
Vad ska till för att må bättre än så!? Kramar

 

 

Hanna beskriver sin upplevelse så här:

Nu är det ca 7 månader sedan jag gjorde min auratransformation. Oj vad det hänt mycket spännande under den tiden! 🙂 Det tydligaste som jag upplever är min inre styrka. Jag känner mig trygg och stark i mig själv och jag älskar verkligen mig själv. En riktigt härlig känsla! 🙂 Mycket har hänt dessa månader och för att sammanfatta så går det fort och det är tydligt vad som är rätt för mig. Jag har ork och energi och lätt att ta tag i saker. Även om det har tidvis varit lite upp och ner så har det varit en fantastisk tid där jag utvecklats massa som person och jag har lärt mig så mycket. Tycker mitt liv överlag fungerar bättre. Jag tycker om mig själv och det påverkar mina relationer positivt, jobbet går bra och jag njuter av min fritid! Ser fram mot flera insikter och fortsatt utveckling! Tack Therese för behandlingen. Kramar