Om mig/kontakt 2017-08-09T05:13:40+00:00

Om Therese Uhr

Therese Uhr

Mitt namn är Therese Uhr och jag befinner mig mitt uppe i livets spännande resa. Jag har många upplevelser och erfarenheter bakom mig, de har format mig till den jag är idag. Just nu befinner jag mig på Koh Lanta i Thailand, kommer vara här fram till april 2017. En dröm som jag och min familj har haft och nu förverkligat, drömmen om att bo utomlands.

Jag har jobbat med min personliga utveckling i över 15 år, jag har provat och experimenterat, funnit en väg som passar mig. Jag har varit medberoende under hela min uppväxt, jag har varit helt utslagen och blottlagd, varit på det djupaste djup vid flera tillfällen i livet. Jag vet hur de fulaste tankar och känslor kan uttrycka sig.

Det jag lärt mig är att det alltid går att vända och komma ur det djupaste djup, att det går att bli starkare och mer levnadsglad som jag aldrig trott varit möjligt. Drivkraften för mig har varit viljan till ett bättre liv. Det bästa av allt, är att det är aldrig försent!

När jag bestämde mig för 15 år sedan, att jag behövde göra en hel rad förändringar för att få och uppleva det liv jag hade rätt till, började jag på stapplande ben ta de första stegen. Jag är så oerhört tacksam över att jag vågade och hade modet att gå min egen väg.

Min styrka är att jag har vänt allt elände till något positivt som jag nu kan dela med mig av till andra människor och hjälpa dem i sin utveckling.

Sista pusselbiten som föll på plats för mig, är när jag tog beslutet att göra en AuraTransformation, jag blev mer sann i mig själv, fick mer energi och blev mer levnadsglad.

Auraförmedlar-rollen bär jag med stor ödmjukhet och tacksamhet, jag ser det som en ära att få hjälpa människor in i den Nya Tidens Energi.

 

Kontaktuppgifter

Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor eller om du vill boka behandling. 

info@thereseuhr.com

Vill du följa min resa gör du det via bloggen el på instagram @thereseuhr

Kontakta mig