Om mig 2018-03-13T08:37:43+00:00

Om mig

Min passion är att få människor att leva upp till sin fulla potential, att alla ska få leva sitt drömliv. Det gör jag genom att utbilda, coacha och ge inspiration. Öka medvetenheten till att älska sig själv och få kvinnor att stå i sin fulla kvinnliga kraft. Jag tror på och står för någonting större än den värld vi lever idag. Jag tror även på en värld där det råder balans och acceptans för våra olikheter. Där alla är fria att vara som var och en vill. Jag vill ge dig medvetenhet och inspiration till att leva ett liv som är sant för dig.

Therese Uhr

Hallå där!

Här kommer du få en känsla för vem jag är, vad jag gjort och hur jag lever idag.   

Vad är sant för dig? Vad är sant för mig? Våra sanningar kan se olika ut och vem vet egentligen vad som är sant?  

Jag har ända sedan jag var 11 år haft en inre drivkraft till att leva ett liv där jag mår bra, att välja det friska och sunda. Städa undan mönster och blockeringar, ta mig genom hinder och rädslor. Trots att jag genomgått en stor personlig utveckling, levde jag långt ifrån min egna fulla potential och kraft. Fram till 2016 försökte jag leva och anpassa mig efter vad som andra förväntade av mig. Jag försökte vara omtyckt, snäll, passa in och göra det som anses vara ”rätt”. Jag begränsade och tryckte undan den jag egentligen var och min egen sanning.  

Jag har provat alla möjliga jobb, bytt bransch flera gånger och det har alltid slutat med att jag känt mig instängd och fått ångest. Varför kan jag aldrig vara ”nöjd”, är ord som klingat i mitt huvud.  

Då bestämde jag och min familj oss för att byta liv, bryta alla invanda mönster och flytta utomlands. Det var då det stora skiftet och transformationen skedde, när alla bitar föll på plats. När jag insåg att jag levt i en illusion om vad som är sant för mig, det var då jag kunde börja uttrycka mig fritt och älska mig själv precis som den jag är. Idag står jag i min kraft, är ett med min kvinnlighet och älskar livet passionerat.  

Sedan jag började leva efter att ha flow i livet och företagandet har det gett magiska skillnader både privat och entreprenörsmässigt. När jag släppte prestationen och kämpandet, det var då de stora resultaten kom. Jag slutade vara mina tankar och i stället följer min inre visdom och mitt hjärta.   

Therese just nu

  • Idag lever jag mitt drömliv i total frihet 
  • Vi lever helt skuldfria 
  • Vi är platsoberoende, följer vart flödet för oss
  • Jag arbetar med det som ger mig energi och glädje 
  • Jag tar möjligheterna som livet ger 

Jag brinner för att inspirera människor och bidra till att höja medvetenheten, jag tror på att om fler följer sina hjärtan och drömmar får vi en bättre värld. Jag vill bidra till att DU gör skillnad i ditt liv.  

Följ mig på sociala medier