Skapa ditt drömliv 2017-08-23T14:04:25+00:00

Skapa ditt drömliv

Guidad meditation av Therese Uhr

Denna meditation är intuitivt skapad av Therese på en strand i Portugal med havet och bergen som inspiration. Den här meditationen är till för dig som vill få guidning i vad som är ditt drömliv. Med hjälp av kroppen och hjärtat kommer du få alla svar du behöver.

Köp meditation

Meditation | Skapa ditt drömliv
guidad meditation

Skapa ditt drömliv

Guidad meditation i att hitta ditt drömliv, det liv som du förtjänar att leva. Häng med på en resa bortom tid och rum där allt är möjligt och fantasin får flöda fritt.

Köp meditationen
Skapa ditt drömliv | Meditation av Therese Uhr
guidad meditation

Provlyssna här

Ta några minuter i din stressade vardag och få ner andningen genom att lyssna på den här introduktionen utav min guidade meditation.

Provlyssna här
Författaren

Therese Uhr

Min passion är att få människor att leva upp till sin fulla potential, att alla ska få leva sitt drömliv. Det gör jag genom att utbilda, coacha och ge inspiration. Öka medvetenheten till att älska sig själv och få kvinnor att stå i sin fulla kvinnliga kraft. Jag tror på och står för någonting större än den värld vi lever idag. Jag tror även på en värld där det råder balans och acceptans för våra olikheter. Där alla är fria att vara som var och en vill. Jag vill ge dig medvetenhet och inspiration till att leva ett liv som är sant för dig.

Läs mer om Therese

Skapa ditt drömliv

Guidad meditation av Therese Uhr
Denna meditation är intuitivt skapad av Therese på en strand i Portugal med havet och bergen som inspiration. Den här meditationen är till för dig som vill få guidning i vad som är ditt drömliv.
Med hjälp av kroppen och hjärtat kommer du få alla svar du behöver. Therese Uhr och hennes familj bestämde sig för att byta liv, de sålde allt de ägde för drömmen om att prova bo utomlands. De har sedan dess levt sitt drömliv. Therese har också gett ut ljudboken ”Familjen Uhrs äventyr”.