Hur går det till? 2017-08-09T05:13:40+00:00

Hur går det till?

En AuraTransformation™ utförs av en Auraförmedlare som besitter stora helande krafter och en djup inre balans. Auraförmedlaren arbetar till skillnad från andra healare, med balansenergi i stället för att arbeta med rent ljus och får i samband med AuraTransformationen balansen så totalt integrerad i ditt energisystem att du inom kort upptäcker att du inte behöver se så svart-vitt på världen och det du har runt omkring dig. 

Du får balans i både ditt energifält, som motsvarar din aura och utstrålning, samtidigt som du uppnår en djup inre balans som inte kan förklaras med ord. Den ska helt enkelt upplevas!

En AuraTransformation™ löser inte problemen åt dig, men den ger dig större kraft till att göra något åt dem.

Under en AuraTransformation™ blir andeenergin samlad och uppgraderad med de nya starka indigo- och kristall-energierna och den blir kopplad direkt till kroppen via den starkt skyddande balanskroppen. Därför blir det mycket lättare att leva ett liv i kontakt med kärnan i sig själv och den du är i renaste form.

En AuraTransformation™ är inte något du gör bara för att prova på, det finns ingen ångerrätt när du redan är transformerad.

Auraförmedlare™

Det är inget problem för vilken healar som helst att bryta ner den gamla auran. Det är faktiskt relativt enkelt. Å andra sidan kräver det en stor kraft och inre balans att kunna bygga upp strukturen i den nya auran. Därför ska du försäkra dig om att den Auraförmedlare™ du anlitar har fått sin undervisning på Auraförmedlarkurserna™ i Anni Sennovs regi. Anni Sennov är upphovskvinnan till AuraTransformation™ som sedan introduktionen i Danmark 1996 har fått stor spridning, speciellt i Skandinavien. www.auratransformation.se

En AuraTransformation utförs i två steg.

  • Den efterföljande balanseringen, görs tidigast dagen efter AuraTransformationen, och tar ca 1-1,5 timme.
  • Den första behandlingen AuraTransformationen, tar ca 2,5 timme.
  • Det kan  vara bra att få en extra balansering några månader efter behandlingen, för att hjälpa kroppen att skynda på kristalliseringsprocessen.
  • Inför din behandling behöver du läsa boken “Balans på alla plan med kristall- och indigoenergin”  av Anni Sennov så att du blir medveten om de personliga konsekvenserna som sessionen kan ge dig.

…Under behandlingen pratar vi om hur livet ser ut just för klienten, jag använder min förmåga att “se” och känna “in” personen för att ge råd och svara på personliga frågor.

 

En AuraTransformation™ är till  för psykiskt friska människor som vill något mer och är redo att ta ansvar över sitt liv.