fbpx
Välj en sida

Kliv in i din Feminine Power

Bli mer av den du är

Känner du att det finns en potential inom dig som inte har fått komma fram… en önskan från ditt inre att få släppa fram det som är du?

Då har du kommit helt rätt!

Jag brinner för att guida kvinnor till att kliva in i sin kraft. Min vision är att hjälpa och inspirera alla som vill sluta begränsa sig själva.  Som vill skifta från ett maskulint skapande till ett feminint skapande, att skapa från sin djupa längtan. Mitt mission är att alla kvinnor som är redo ska bli sin fulla potential.

Ta av dig masken som döljer den du är och kliv in i din Feminine Power!

Du kan välja mellan att bli coachad av mig indivudiellt eller om du vill gå Feminine Power Circle

Coaching & vägledning 

Feminine Power Circle

Indivudiell coaching & vägleding av mig för dig som är redo att ta nästa steg i ditt liv till att bli mer av dig.  Jag erbjuder endast ett fåtal platser.

Feminine Power Circle är ett exklusivt sisterhood, där kvinnor tillsammans växer, utvecklas och kliver in i sin kraft, sin Feminine Power.

I want to fulfil the highest, truest expression of my self as a human being

-Oprah Winfrey

Therese Uhr

“Livet är magiskt och jag förundras varje dag över gåvan att vara LevAnde”

 

Varmt välkommen fantastiska du!

Genom att du är här så finns det något du längtar efter i ditt liv. Du kanske önskar att bli mer av dig själv? Du har kanske tröttnat på att lyssna på alla andras behov före dina egna. Du kanske längtar efter att känna meningsfullhet och hitta ditt syfte. 

Eller har du tröttnat på att hålla dig tillbaka, begränsa och anpassa?

Att det är dags att kliva in i din kraft och bli mer av den du är, bli synlig och känna dig kraftfull i din utstrålning. 

Precis så var det för mig, jag tröttnade på att inte visa vem jag var. Jag anpassade mig och höll tillbaka min kraft. Jag hade sån djup längtan efter att hitta mitt syfte, anledningen till att jag var här på jorden.

Så jag släppte mina begränsningar, tog av mig min mask och klev in i min power!

Läs mer om mig