Feminine Power Circle 2019-05-24T11:50:48+00:00

Feminine Power Circle

Feminine Power Circle är ett exklusivt sisterhood, där kvinnor tillsammans växer, utvecklas och kliver in i sin kraft, sin Feminine Power. Vi kommer att dela och stötta varandras processer för att bli mer sanna mot oss själva och vår omgivning.

Du kommer att utforska din djupa längtan efter att hitta det som är dina unika gåvor och talanger.

Feminine Power Circle är för dig som vill:

-Bli din fulla potential och äga den du är.

-Sluta gömma dig för din kraft och din potential För att istället släppa fram din inre glöd och lejoninnan inom dig.

-Det är för dig som vill ta din plats och fylla den med hela din fantastiska och kraftfulla energi.

-Bli mer sann och ärlig mot dig och din omgivning.

-Skifta från ett maskulint kämpande till att bli feminine power. Under årtionden har vi kvinnor skapat på ett maskulint sätt, många gånger fått kämpa i motvind för att uppnå resultat. Jag påstår att det finns ett annat sätt! Där vi slipper överge oss själva och bli nått vi inte är.

-Bryta skammen och isoleringen för att tillsammans med andra kvinnor gå mot nya höjder.

-Lära känna dig själv, din kropp på ett djupare plan. Som vill vara närvarande i din kraft och styrka.

-Börja leva livet inifrån och ut inom alla områden.

För dig som känner YES, då är du personen som:

❇ Är redo att ta nästa steg i livet

❇ Vill bli medveten och bryta gamla mönster

❇ Verkligen vill göra skillnad i ditt liv

❇ Är redo att kliva in i din sanna kraft

❇ Är villigt att avsätta tid för ditt eget växande

Jag är så innerligt tacksam att jag varit med i denna Feminine Power Circle. Therese är en fantastisk ledare och det har varit fascinerande att följa med i alla steg och processer längs vägen. Min nyfikenhet har väckts till liv tillsammans med mitt mod. Det har varit fantastiskt att bli mer av mig själv och bearbeta bort begränsande programmeringar. Min Feminine Power har kommit att betyda att ta min plats fullt ut, göra min röst hörd och att stråla. Kraften i att kvinnor stöttar varandra i denna process, vad är då möjligt?

Anna

Det har gett mej så mycket o det är så viktigt att stanna upp o få hjälp att gå ner i genom alla lager vi har inom oss, att få upp det till ytan o bearbeta bort det. Hitta styrkan, glöden o kraften inom oss så vi kan leva fullt ut.

Malin

En väldigt omvälvande och fantastisk kurs/cirkel där jag fick precis vad jag behövde och jag äntligen kunde hitta hem till min kraft och våga använda den.   

Hanna

 

Nytt startdatum inom kort

 Feminine Power Circle

Du får du tillgång till inspelade webinar med tillhörande arbetsbok under 9 veckor.

Vi träffas 1 gång i veckan sammanlagt 8 gånger via zoom. Du får möjlighet att bli coachad i grupp för att lösa blockeringar och hinder som stoppar dig i din utveckling. Gruppcoachning är väldigt givande då de som lyssnar får med sig värdefulla insikter även fast det är någon annan som blir coachad.

Egen FB-grupp där vi stöttar varandra och delar våra resor och processer. Tillsammans med andra kvinnor blir vi mycket starkare.

Investering: 2666:-

Endast 15 platser. Sista ansökningsdag

Zoom träffarna kommer ske på tisdagar kl 19-21,

Feminine Power Circle + 2 individuella sessioner med Therese

Du får du tillgång till inspelade webinar med tillhörande arbetsbok under 9 veckor.

Vi träffas 1 gång i veckan sammanlagt 8 gånger via zoom. Du får möjlighet att bli coachad i grupp för att lösa blockeringar och hinder som stoppar dig i din utveckling. Gruppcoachning är väldigt givande då de som lyssnar får med sig värdefulla insikter även fast det är någon annan som blir coachad.

Egen FB-grupp där vi stöttar varandra och delar våra resor och processer. Tillsammans med andra kvinnor blir vi mycket starkare.

2 sessioner individuellt med Therese, 1,5 timme varje gång via zoom.

Du väljer själv när du vill utnyttja sessionerna. Vi kommer titta närmare på hur du kan bryta dina gamla mönster, lösa blockeringar som hindrar dig från att stråla i din kraft. Du blir guidad till att hitta djupare in i ditt powercenter, och  bli mer närvarande i kroppen.

Investering: 4111:-

Endast 15 platser. Sista ansökningsdag 

Zoom träffarna kommer ske på tisdagar kl 19-21

 

Så här ansöker du till Feminine Power Circle

För att delta i Feminine Power Circle

Du behöver  ansöka om din plats. Du skickar ett mail där du kort berättar vem du är och varför du tror att Feminine Power Circle är för dig.

Varför du behöver ansöka om plats är därför det är begränsade platser och jag vill säkerställa att det är personer som är helt redo att ta nästa steg in i Feminine Power.

Din ansökan skickar du till info@thereseuhr.com

 

Boka ett kostnadsfritt Power Call

 

Om du har frågor om hur Feminine Power Circle går till så boka ett Power Call så att jag kan hjälpa dig att få klarhet i dina funderingar.

 

När livet var som tyngst, kom Therese in i mitt liv. Jag kan inte rättvist med ord beskriva vad det gjort med MIG! Att få tillgång till min inre styrka & kraft har förändrat alla delar i mitt liv! Idag mår jag bättre än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv, jag bär med mig verktygen jag fått och plockar fram min POWER varje dag! Att bryta gamla mönster, välja nytt och finna harmonin är magiskt! Jag önskar alla denna möjlighet! Therese du är så genuin och jag är så tacksam att du inte gav upp om mig och för ditt stöd i min process! Hejja livet här kommer jag!

Annika

Therese är en lättsam, varm och väldigt inlyssnande kvinna, vilket gjorde det väldigt enkelt för mig att öppna mig direkt. Att bli coachad av Therese har gett mig många insikter där jag vågat göra val i livet som inte varit helt enkla men gett fantastiska resultat.

Vill du ta kommandot över ditt liv så kan jag varmt rekommendera henne.

Emma-Linda

Therese har fått mej att stanna upp o gräva djupare i mig själv.
Har hjälpt mig att nysta upp i rätt ände.
Hon har fått mej att inse att jag lever bara ca hälften av min fulla potential.
Och hon har gett mej nycklar att arbeta med.

Du är så fantastisk o inspirerande, är såååå glad att jag får bli coachad av dej.

Malin

Foton: Balance is joy