fbpx
Feminine Power Circle 2020-03-10T15:07:48+00:00

Feminine Power Circle

Utvecklas tillsammans med andra kvinnor

Känner du att det finns en potential inom dig som inte har fått komma fram… en önskan från ditt inre att få släppa fram det som är du?

I så fall är du en av alla de kvinnor som börjar vakna och känna att det är dags för dig att leva ditt liv, att det finns något mer i livet som kallar på dig. Att du kommit till en brytpunkt i livet där du vill välja en annan väg.

 

Väldigt många kvinnor känner sig förvirrade i uppvaknandet, du kanske tänker vart ska jag börja och hur gör jag? Gapet mellan där du är och dit du vill känns både övermäktigt och frustrerande att ta sig igenom, men hela ditt väsen skriker efter en förändring.

Till exempel, kanske känner du..

  • Dig nedstämd och orolig trots att du är en medveten person som har jobbat med din personliga utveckling i många år

 

  • Dig instängd och att du inte visar vem du egentligen är. Krymper och anpassar dig för att passa in

 

  • En längtan efter att ha mer djupa och autentiska möten med andra fast du under många år försökt förbättra din relationer

 

  • Att dina gamla mönster och blockeringar håller dig tillbaka från att få framgång i ditt liv

 

  • Att du vill börja lyssna och följa ditt hjärta men har rädslor som står i vägen för att ha modet att vara sann mot dig själv

  • En längtan efter att känna dig hel och trygg i dig själv och älska dig själv villkorslöst

 

  • Att du lyssnar på alla andras behov i första hand och sätter dig och dina behov sist, vilket gör att du kanske känner dig frustrerad och blir irriterad på din omgivning

 

  • Att du vill komma i kontakt med vad det är du ska bidra med till världen, vad som är ditt syfte

 

  • Att du vill känna dig levande, känna frihet och kraften inom dig men vet inte vart du ska börja

 

  • Dig stressad och har ständigt tidsbrist, att du har svårt att vara närvarande för tankarna snurrar så fort. Du vill ha kontroll över situationer och över livet, samtidigt så kanske du längtar efter spontanitet och att känna tillit till livet

Om du känner igen dig i någon av dessa upplevelserna så är en nyhet att du är inte ensam, de flesta kvinnor i sitt uppvaknande känner på det här viset.

 

Det var verkligen min egen upplevelse innan jag väckte upp min Feminine Power och jag har sett det samma i många kvinnor.

 

De flesta av oss har jobbat med oss själva för att skapa bättre relationer, hitta sitt syfte, skapa meningsfulla mål, stärka sig själv och hitta kärleken till sig själv. Men ändå känt att det fattas något, att det finns något mer..

 

De flesta av oss tror att orsaken till varför vi inte lyckas hitta det vi ska bidra med, hitta kärleken, och kraften inom oss är att vi inte har tillräckligt med tid och pengar, stöd och kunskap. Vi kanske försöker hitta meningen med livet genom att jaga kickar som gör att vi lever upp ett litet tag för att sen jaga nästa kick.

Men sanningen är:

 

Att vi inte har väckt upp kraften inom oss och lyssnat på vad vi djupast längtar efter i våra liv, för att vi har lager av gamla mönster som står i vägen.

 

Den tid som vi lever i nu har det aldrig varit mer rätt för kvinnor att frigöra sin Feminine Power, att bli den kvinna du kom till jorden för.

Så många kvinnor gör den här frigörelsen runt om i världen och nu har tiden även kommit till dig. Att ta din plats, att synas och höras. Att ta emot stöd, kärlek och omtanke från omvärlden. Det är dags att du får skina och blomstra i ditt liv.

Feminine Power Circle

Feminine Power Circle är ett exklusivt sisterhood där kvinnor tillsammans växer och utvecklas i ett tryggt och kärleksfullt forum. När kvinnor går samman och bryter isolering och börjar dela från hjärtat uppstår magi.

Många kvinnor känner sig ensamma och tror att de är själva om att uppleva och känna som de gör, men sanningen är att det är så många som känner likadant. I Feminine Power Circle kommer du upptäcka att du är inte ensam och känna stor igenkänning med de andra kvinnorna. 

Fördelen med att vara i ett tryggt forum tillsammans med andra är att du får mycket större personlig utveckling, det är en enorm kraft i att utvecklas i grupp. 

You are the star in your life

– Therese Uhr 

Genomgå transformation

När du väljer att börja i Feminine Power Circle kommer du genomgå transformation på flera områden i ditt liv, för när du får genombrott i ett område så kommer det sprida sig till fler områden i livet.

 

De här resultaten kommer du få genom att gå Feminine Power Circle

 

Du kommer bli bättre på att kommunicera ärligt och autentiskt

 

Få bättre relation med dina barn och partner

 

Bli trygg i dig själv

 

Du kommer lära dig skifta dina känslor och energi

 

Få insikter som leder till nya resultat

 

Du kommer gå från att måste ha kontroll till att känna tillit

 

Börja följa ditt hjärta och vara sann mot dig själv

 

Börja lyssna på din kropp och frigöra din inre kraft

 

De här resultaten kommer ge en flow effekt och ge ringar på vattnet och livet kommer att blomstra i flera områden.

 

Du kanske kommer till insikt om att du ska byta bostad, börja en utbildning, få bättre relation till ditt ex, söka nytt jobb.

Ord från tidigare deltagare

En otroligt kraftfull cirkel som har påverkat alla delar av mitt liv. Jag älskar er kvinnor i gruppen och ett stort tack till Therese som har öppnat upp något nytt i mitt liv. Vill du expandera, nå djupa insikter och lära känna dig själv bättre? Då kan det här var ett steg i rätt riktning. I denna cirkel kommer du att möta en ny dimension av KÄRLEK. Den kraftfullaste kärleken jag någonsin mött. Tacksam.

Micaela

Skalen faller ett efter ett från min kropp, det växer fram sårbarhet, styrka, villkorslös kärlek, där jag får växa till den urkrafts kvinna jag är. Therese, du berör mig på djupet, du har visat mig att det är möjligt, även för mig att våga ta stegen, att växa, ha tillit och visa villkorslös kärlek. Du står för stöd, trygghet, kraft, villkorslös kärlek och visdom, vägledning av guld. Tack med kärlek.

Lisa

Jag är så innerligt tacksam att jag varit med i denna Feminine Power Circle. Therese är en fantastisk ledare och det har varit fascinerande att följa med i alla steg och processer längs vägen. Min nyfikenhet har väckts till liv tillsammans med mitt mod. Det har varit fantastiskt att bli mer av mig själv och bearbeta bort begränsande programmeringar. Min Feminine Power har kommit att betyda att ta min plats fullt ut, göra min röst hörd och att stråla. Kraften i att kvinnor stöttar varandra i denna process, vad är då möjligt?

Anna

Det har gett mej så mycket o det är så viktigt att stanna upp o få hjälp att gå ner i genom alla lager vi har inom oss, att få upp det till ytan o bearbeta bort det. Hitta styrkan, glöden o kraften inom oss så vi kan leva fullt ut.

Malin

Flera ord

Jag rekommenderar Therese till alla som är redo att ta steget till förändring av sitt liv. Kloka ord, kombinerat med coachning som leder till egen reflektion.

Pia

”Jag är så glad att jag tog chansen att haka på denna cirkel. Jag har jobbat med mig själv i 4 år. Men de verktyg jag fått under dessa veckor är unikt. Jag har lärt känna mig själv på ett djupare plan och fått titta inåt och fått en förståelse för så många av mina beteenden. Therese intuitiva guidning har hjälpt mig på ett sätt jag aldrig varit med om tidigare. Idag vågar jag faktiskt säga att jag tror på mig själv och min potential. Det är en förmåga jag längtat efter så länge. Så otroligt tacksam.”

Nathalie

En härlig power cirkel där vi öppnade upp oss och delade allt med varandra och blev starka ihop med hjälp av Therese. Hon gav oss nycklar och hjälpte oss igenom och vidare på vägen. Tack feminin power cirkel och Therese. 

Lina

Processen i Feminine Power

Under 9 veckor får du ett inspelat webinar med tillhörande arbetsbok som du jobbar individuellt under veckan.  

Vi träffas 9 gånger 2 tim per gång via zoom. Du får möjlighet att bli coachad i grupp för att lösa blockeringar och hinder som stoppar dig i din utveckling. Gruppcoaching är väldigt givande då de som lyssnar får med sig värdefulla insikter även fast det är någon annan som blir coachad.

En egen Fb-grupp där där vi stöttar varandra och delar reflektioner och insikter. 

 

Varje vecka har vi ett nytt tema,

❇ Tänd din eld & väck din Feminine Power

❇ Bryt dina gamla mönster

❇ Aktivera ditt feminina navigationssystem

❇ Bryt din isolering och förstärk din kraft

❇ Väck din feminina utstrålning

❇ Manifestera och skapa kraftfullt

❇ Skapa inflytande och påverka

❇ Gå din livsväg

❇ Integrering och reflektion

Jag vänder mig till dig som

– Vill stå i din kraft

– Vill ta stegen mot din fulla potential

– Vill ta fullt ansvar över ditt liv

– Vill leva det liv du är menad att leva

– Som har tid att investera i ditt växande

Välj mellan 2 paket 

YOUR TIME TO SHINE

Du får du tillgång till inspelade webinar med tillhörande arbetsbok under 9 veckor.

Vi träffas 9 gånger via zoom 2 tim per gång. Du får möjlighet att bli coachad i grupp för att lösa blockeringar och hinder som stoppar dig i din utveckling. Gruppcoachning är väldigt givande då de som lyssnar får med sig värdefulla insikter även fast det är någon annan som blir coachad.

Egen FB-grupp där vi stöttar varandra och delar våra resor och processer. Tillsammans med andra kvinnor blir vi mycket starkare.

Startdatum 1 april 2020

Zoom träffarna kommer ske på onsdagar kl 19-21.

Investering: 3666:- (finns möjlighet till delbetalning upp till 2 gånger, behöver meddelas till mig)

Sista anmälningsdag 27 mars 2020

Ansök om din plats genom att boka ett kostnadsfritt 20 min Power Call med mig. 

RELEASE YOUR POTENTIAL

2 sessioner individuellt med Therese, 1,5 timme per gång via zoom.

Du väljer själv när du vill utnyttja sessionerna. Vi kommer titta närmare på hur du kan bryta dina gamla mönster, lösa blockeringar som hindrar dig från att stråla i din kraft. Du blir guidad till att hitta djupare in i din power, och  bli mer närvarande i kroppen.

Du får du tillgång till inspelade webinar med tillhörande arbetsbok under 9 veckor.

Vi träffas 9 gånger via zoom 2 tim per gång. Du får möjlighet att bli coachad i grupp för att lösa blockeringar och hinder som stoppar dig i din utveckling. Gruppcoachning är väldigt givande då de som lyssnar får med sig värdefulla insikter även fast det är någon annan som blir coachad.

Egen FB-grupp där vi stöttar varandra och delar våra resor och processer. Tillsammans med andra kvinnor blir vi mycket starkare.

Startdatum 1 april 2020

Zoom träffarna kommer ske på onsdagar kl 19-21

Investering: 5111:- (finns möjlighet till delbetalning upp till 2 gånger, behöver meddelas till mig) 

 Sista anmälningsdag 27 mars 2020

Ansök om din plats genom att boka ett kostnadsfritt 20 min Power Call med mig.

Datum för Zoom träffar

Tiden är kl 19-21 alla träffar

8 april

15 april

21 april OBS Tisdag!

29 april

6 maj

13 maj

20 maj

27 maj

3 juni

 

Vill du blomstra i din fulla potential? 

Boka då ditt Power Call och börja i Feminine Power Circle

Release your Feminine Power