fbpx
Coaching 2020-09-17T12:20:39+00:00

Coaching & vägledning

Bli mer av den du är menad att vara

Känner du att det finns en potential inom dig som inte har fått komma fram… en önskan från ditt inre att få släppa fram det som är du?

I så fall är du en av alla de kvinnor som börjar vakna och känna att det är dags för dig att leva ditt liv, att det finns något mer i livet som kallar på dig. Att du kommit till en brytpunkt i livet där du vill välja en annan väg.

 

Väldigt många kvinnor känner sig förvirrade i uppvaknandet, du kanske tänker vart ska jag börja och hur gör jag? Gapet mellan där du är och dit du vill känns både övermäktigt och frustrerande att ta sig igenom, men hela ditt väsen skriker efter en förändring.

Till exempel, kanske känner du..

  • Dig deprimerad och orolig trots att du är en medveten person som har jobbat med din personliga utveckling i många år

 

  • Dig instängd och att du inte visar vem du egentligen är. Krymper och anpassar dig för att passa in

  • En längtan efter att ha mer djupa och autentiska möten med andra fast du under många år försökt förbättra din relationer

 

  • Att dina gamla mönster och blockeringar håller dig tillbaka från att få framgång i ditt liv

 

  • Att du vill börja lyssna och följa ditt hjärta men har rädslor som står i vägen för att ha modet att vara sann mot dig själv

  • En längtan efter att känna dig hel och trygg i dig själv och älska dig själv villkorslöst

 

  • Att du lyssnar på alla andras behov i första hand och sätter dig och dina behov sist, vilket gör att du kanske känner dig frustrerad och blir irriterad på din omgivning

 

  • Att du vill komma i kontakt med vad det är du ska bidra med till världen, vad som är ditt syfte

 

  • Att du vill känna dig levande, känna frihet och kraften inom dig men vet inte vart du ska börja

 

  • Dig stressad och har ständigt tidsbrist, att du har svårt att vara närvarande för tankarna snurrar så fort. Du vill ha kontroll över situationer och över livet, samtidigt så kanske du längtar efter spontanitet och att känna tillit till livet

Om du känner igen dig i någon av dessa upplevelserna så är en nyhet att du är inte ensam, de flesta kvinnor i sitt uppvaknande känner på det här viset.

 

Det var min egen upplevelse innan jag väckte upp min Feminine Power och jag har sett det samma i många kvinnor.

 

De flesta av oss har jobbat med oss själva för att skapa bättre relationer, hitta sitt syfte, skapa meningsfulla mål, stärka sig själv och hitta kärleken till sig själv. Men ändå känt att det fattas något, att det finns något mer..

 

De flesta av oss tror att orsaken till varför vi inte lyckas hitta det vi ska bidra med, hitta kärleken, och kraften inom oss är att vi inte har tillräckligt med tid och pengar, stöd och kunskap. Vi kanske försöker hitta meningen med livet genom att jaga kickar som gör att vi lever upp ett litet tag för att sen jaga nästa kick.

Men sanningen är:

 

Att vi inte har väckt upp kraften inom oss och lyssnat på vad vi djupast längtar efter i våra liv, för att vi har lager av gamla mönster som står i vägen.

 

Den tid som vi lever i nu har det aldrig varit mer rätt för kvinnor att frigöra sin kraft och potential, att bli den kvinna du kom till jorden för.

Så många kvinnor gör den här frigörelsen runt om i världen och nu har tiden även kommit till dig. Att ta din plats, att synas och höras. Att ta emot stöd, kärlek och omtanke från omvärlden. Det är dags att du får skina och blomstra i ditt liv.

You are the star in your life

– Therese Uhr 

Genomgå transformation

När du väljer att påbörja coaching och vägledning med mig så kommer du genomgå transformation på flera områden i ditt liv, för när du får genombrott i ett område så kommer det sprida sig till fler områden i livet.

 

De här resultaten kommer du få av att bli coachad av mig

 

Du kommer bli bättre på att kommunicera ärligt och autentiskt

 

Få bättre relation med dina barn och partner

 

Bli trygg i dig själv

 

Du kommer lära dig skifta dina känslor

 

Få insikter som leder till nya resultat

 

Du kommer gå från att måste ha kontroll till att känna tillit

 

Börja följa ditt hjärta och vara sann mot dig själv

 

Börja lyssna på din kropp och frigöra din inre kraft

 

De här resultaten kommer ge en flow effekt och ge ringar på vattnet och livet kommer att blomstra i flera områden.

 

Du kanske kommer till insikt om att du ska byta bostad, börja en utbildning, få bättre relation till ditt ex, söka nytt jobb.

Ord från tidigare klienter

När livet var som tyngst, kom Therese in i mitt liv. Jag kan inte rättvist med ord beskriva vad det gjort med MIG! Att få tillgång till min inre styrka & kraft har förändrat alla delar i mitt liv! Idag mår jag bättre än vad jag någonsin gjort i hela mitt liv, jag bär med mig verktygen jag fått och plockar fram min POWER varje dag! Att bryta gamla mönster, välja nytt och finna harmonin är magiskt! Jag önskar alla denna möjlighet! Therese du är så genuin och jag är så tacksam att du inte gav upp om mig och för ditt stöd i min process!

Hejja livet här kommer jag!

Annika

Therese har fått mej att stanna upp o gräva djupare i mig själv.
Har hjälpt mig att nysta upp i rätt ände.
Hon har fått mej att inse att jag lever bara ca hälften av min fulla potential.
Och hon har gett mej nycklar att arbeta med.

Du är så fantastisk o inspirerande, är såååå glad att jag får bli coachad av dej.

Malin

Therese är en lättsam, varm och väldigt inlyssnande kvinna, vilket gjorde det väldigt enkelt för mig att öppna mig direkt. Att bli coachad av Therese har gett mig många insikter där jag vågat göra val i livet som inte varit helt enkla men gett fantastiska resultat.

Vill du ta kommandot över ditt liv så kan jag varmt rekommendera henne.

Emma-Linda

Sessioner i transformativ coaching & vägledning

 

När du börjar din coaching och vägledning hos mig så börjar vi med att titta på vilket område i ditt liv där du behöver genombrott.

Finns det blockeringar och gamla mönster som hindrar dig i din utveckling inom detta område vägleder jag dig så att du kan lösa upp blockeringarna och transformera dem.

Blockeringar och hinder kan vara skam, rädsla för att misslyckas, känslan av att ensam, att jag inte är värd ett bra liv. Det kan vara blockeringar gällande pengar och gamla programmeringar från uppväxten som fortfarande finns kvar.  

När vi har frigjort och släppt gammalt bagage som står i vägen så kommer du göra insikter öka ditt medvetande och släppa fram din inre kraft och styrka.

Du kommer lämna varje session med mer klarhet och större medvetenhet. Jag kommer coacha dig till att se vad som är dina steg du behöver ta i din utveckling, så att du kan växa och bli mer av dig själv.

Du kommer att utmana dig själv för att möta dina rädslor, du kommer vilja gå utanför din comfort zone, stretcha dig själv och skapa förändring i ditt liv.

Jag vänder mig till dig som

-Vill stå i din kraft

-Vill ta stegen mot din fulla potential

-Vill ta fullt ansvar över ditt liv

-Vill leva det liv du är menad att leva

Det här får du när du blir coachad & vägledd av Therese

 

Jag  är utbildad till coach av Claire Zammit, Ph.D. vid Feminine Power Institut 2019-2020. Jag använder mig av Feminine Power principler när jag coachar samt min intution. Jag lyssnar in och vägleder dig direkt till kärnan, blockeringen som hindrar dig från att blomstra i ditt liv. Jag har lätt för att se hur mönstren hänger ihop och hur det går att bryta dem.

Jag har själv ett tungt bagage och mycket livserfarenhet, under alla år har jag  samlat en enorm verktygslåda som jag använder mig av när jag coachar och vägleder. Jag har utforskat och upplevt många transformationer som jag nu kan guida kvinnor till att göra det samma.

 

Det jag lagt märke till genom alla år som jag arbetat med människor är att det som skrämmer människor allra mest är, Vem är jag? och vågar jag släppa fram mig?

 

Min uppfattning är att anledningen till varför vi fick förmånen att födas till detta liv är att vi ska leva vår fulla potential, vara oss själva, ta vår plats som blev tilldelad oss. Stå i vår sanna kraft. Sen är det upp till oss om vi vågar göra det.

Och det är just det som jag vill inspirera och vägleda dig till!

Transformerande process till BE THE STAR IN YOUR LIFE

BE THE STAR IN YOUR LIFE är ett exklusivt 6 månaders program för dig som vill ha genomgående resultat i ditt liv, där du jobbar tätt ihop med mig under längre och intensiv period. Vilket kommer bidra med många transformationer, du kommer få genombrott i det område du önskar, bli mer medveten om dig själv och dina beteenden. Allt för att du ska blomstra i din potential och kraft. 

Vi möts varannan vecka 1,5tim/per gång, totalt 3 tim månaden via programmet zoom.

 1 modul i månaden som innehåller webinar och workbook som kommer stödja dig i nya insikter och transformationer. Totalt 6 moduler.

 Egen fb-grupp där du har tillgång till min support mellan sessionerna.

BE THE STAR IN YOUR LIFE är ett transformerande program och är för dig som är redo att skapa genombrott i ditt liv.

Boka ett kostnadsfritt Power Call för att få klarhet i om coachingen passar dig 

Så här går processen till

 

Du börjar med att boka ett kostnadsfritt Power Call med mig, så att vi får klarhet i vad jag kan hjälpa dig med och om jag passar för dig.

Om du känner att det är rätt för dig så bokar vi vårt uppstarts möte. På uppstarts mötet klargör vi vilket område i ditt liv som du vill ha ett genombrott i, vilket resultat vill du ha efter våra 6 månader tillsammans. Du får sätta en intention som är i linje med din vision och det du vill manifestera i ditt liv.

 

Vid de nästa sessionerna så kommer du till varje bokat möte med att ha reflekterat sen det föregående mötet, så att vi kan använda tiden mest effektivt. Du kommer transformera gamla programmeringar, hinder, gamla trosuppfattningar om dig själv. Du kommer lämna varje session med klarhet i vad som är ditt inspirerande nästa steg i din utveckling.

Efter dina 12 sessioner kommer du fått genombrott i ditt liv inom det område du valt att fokusera på. Du har landat i dig själv och din kropp, börjat lyssna på din inre visdom och klivit in i din power.

 

Hur vet jag om coachingen passar för mig?

Du har jobbat med din personliga utveckling tidigare och känner att du är redo att ta nästa steg i din utveckling.

Du har tid att investera i dig själv, du vet att för att få nya resultat behöver du även lära dig nytt samt lägga tid på det.

Du vill genomgå transformation, få tillgång till din kraft och stråla i ditt liv.

Om det stämmer in på dig så är du varmt välkommen att boka ditt Power Call

Investering

Ordinarie pris är 25 000kr

Erbjuder nu ett introduktionspris på 3500kr i månaden/ 6 månader totalt 21.000kr. Om du väljer att betala hela summan omgående så får du rabatt på 2000kr. 

Vad som ingår

✨ 2 sessioner i månaden 1,5 tim/gång, 12 sessioner totalt

✨ 6 moduler med webinar och workbook

✨ Alla sessioner sker via zoom

✨ Egen fb-grupp för support mellan sessionerna

Release your Feminine Power