fbpx
Välj en sida

Stå i min sanna kraft

Rensa ut det gamla för att ge plats för det nya

Det har varit en minst sagt omtumlande tid för mig de senaste veckorna i min resa mot min sanna kraft. Det har varit en utrensning av gamla rädslor och föreställningar, släppt lager av återhållsam sorg och frustration.

Jag vill vara en inspirationskälla för människor, att visa att vi kan leva vår fulla potential, att stå i sin sanna kraft och följa hjärtat. Att vara genuin, äkta och autentisk i allt jag gör. Då går det liksom inte att smita ifrån delar av mig själv, jag behöver leva som jag lär.

Därför har jag förberett mig för denna kommande utrensning, inte att jag på ett mentalt plan kunna förutse hur det skulle ske eller se ut. Utan mer satt en intention om att jag verkligen VILL stå i min kraft.

 

Under den här tiden har jag andas och mött det som velat komma, jag har gråtit och åter gråtit och blivit medveten och ännu mer medveten om vem jag är. Jag har släppt stora ok av rädslor och gammal sorg. Mött alla skuggsidor och det mörker som finns inom mig. Jag har tidigare kallat mina skuggsidor för “fulsidor” men har nu lärt mig att det finns ett “finare” ord, skuggsidor.

 

Att det fanns så mycket kvar hade jag inte en aning om, men det säger sig själv om jag ska stå i min sanna kraft så kan jag inte bära på gamla sår, känslor av skam och förnekande.

 

Jag behöver göra den här rensningen för mig, för mina barn, för min familj och faktiskt för dig. För ju mer jag frigör för mig desto mer frigör jag även för dig.

 

Jag vill ingjuta mod i dig att vandra vägen fram friare, med lätta och kärleksfulla steg. Att vi kan mötas som de fantastiska varelser vi är i vår sanna kraft.

När man gör en djupdykning in i sitt inre och rensar bort gammalt skräp krävs det energi, det gamla rivs ner och kan lämna en tomhet och en sårbarhet efter sig. Vem är jag nu?

Jag har låtit mig få tiden till reflektion och vila, jag har inte pressat mig att producera eller prestera. Jag har bara omfamnat all den sårbarhet jag känt.

 

Först kände jag en panik, jag har ju gjort ett åtagande i mig själv att skriva blogg och göra videos. Det måste jag hålla. Vad händer om jag inte gör det?

 

Vilken träning i tillit det har varit, att det är helt okej att ta en paus och jag väljer själv. Jag har tillit till att människor kommer att vänta på mig även om jag inte producerar något nytt just nu.

För det jag har känt inom mig är att det som kommer när jag är igenom den här processen är något mycket mer värdefullt, mer äkta och genuint.

Att det är värt att vänta på.

 

Med all kärlek

Therese

 

0 kommentarer