fbpx
Välj en sida

Förändra ditt liv med kraften inom dig

Förändra ditt liv med kraften inom dig, lev din fulla potential och stå i din kraft.

Vad menar jag egentligen med det? Vad är den fulla potentialen för något?

För mig är att leva sin fulla potential när jag står i min kraft, när jag utmanar och släpper mina rädslor och begränsningar. Jag gör nya medvetna val i livet som gör att jag expanderar och utvecklas. Jag följer och lyssnar på min inre vägledning, då lever jag min fulla potential.

Du kan förändra ditt liv med kraften inom dig, ta din plats på jorden och bli ditt bästa jag. Ibland lägger vi ifrån oss vår kraft på andra människor, omständigheter och omgivning. Vi kan lägga ifrån oss vår kraft på sjukvården och sjukdomar. När vi ger bort vår kraft blir vi försvagade och har svårare att leva vår fulla potential.

 

Se videon där jag berättar mer ingående om hur du kan förändra ditt liv genom kraften inom dig.

Läs tidigare inlägg om hur du kan stärka din självkänsla genom tre principer.

 

Jag vill verkligen inspirera dig att leva ett liv i lätthet, och i glädje. Ta stegen du också till din fulla potential!

 

Om du vill lära dig hur du hör din inre röst kan du titta på den här videon.

 

Med kärlek

Therese

 

0 kommentarer