fbpx
Välj en sida

Ta dessa små steg och uppnå dina drömmar

I det förra inlägget så väckte vi drömmar till liv, kände den pirrande  och kittlande känslan drömmen gav. När du vet vad du vill så är det dags att uppnå dina drömmar. Det är då du ska börja ta små steg som leder dig till din dröm så att du kan uppfylla den, annars blir det bara just drömmar.

Läs blogginlägget väck din dröm till liv

Hur du kommer dit är inte viktigt just nu

När vi bestämt vilken dröm vi vill uppfylla och vi tänker på den kan det kännas övermäktigt, HUR ska jag komma dit?

 

I det här läget behöver du inte veta hur du ska uppnå dina drömmar, du behöver inte veta och se hela planen. Utan börja med att utforska vilket är mitt första steg? För det steget leder till nästa steg och vidare till nästa och sen till din dröm.

 

När jag och min familj bestämde oss för att uppfylla vår dröm om att bo utomlands hade vi ingen aning om HUR det skulle gå till rent praktiskt. Hur skulle vi göra med huset? Vart skulle vi få pengar till hela resan?

 

Vi började då titta på vilka möjligheter finns det? Hyra ut huset eller sälja? När vi tog steget att sälja huset  så ledde det vidare till nästa steg, tills vi hade planerat hela resan och hur vi skulle nå våra drömmar. Vi visste inte från början Hur, men bara av att ta ett första steg så kom bollen i rullning.

 

Se videon för att ta del av alla steg och uppnå dina drömmar.

Ge dina drömmar näring

Det viktiga är också att du mår bra när du tänker på din dröm, att du ger den näring och låter den blomstra. Att den får ta plats i ditt hjärta. Sätt upp en bild som du blir glad av och symboliserar din dröm, titta på den varje dag och känn känslan när du är där.

Vi är magnetiska, det du sänder ut i form av tankar och känslor kommer tillbaka till oss. Ju mer du tänker på dina drömmar desto mer drar du till dig av omständigheter som gör att du tar steg i rätt riktning mot dina drömmar.

Vill du se livesändningen där jag pratar om att agera för att nå din dröm, se här.

Stort lycka till!

 

Med kärlek

Therese

0 kommentarer