Väck din dröm till liv |Guide till att hitta det du drömmer om|

Många gånger när vi har en dröm så kan den vara begränsad från början, vi har förminskat den i tanken så att den blir mer realistisk. Att det enbart är realistiska drömmar som går att uppfyllas.

Men det är inte där jag vill att vi ska befinna oss nu, jag vill att vi öppnar upp för en dröm som känns kittlande och ger pirr i hela kroppen. Bara av att tänka på drömmen kanske vi får handsvett och hjärtklappning för att vi inser att vi behöver gå utanför vår komfortzonen för nå den dröm vi har.

Det ger en hint om att det är en dröm väl värd att uppfyllas!

Uppfyllt min andra dröm om att prova bo i ett varmare land i Europa

Hitta din dröm och väck den till liv

Jag möter många människor som inte vet vad de drömmer om, den kreativa kanalen är avstängd. Det är den jag vill att vi nu öppnar upp igen.

Som barn har vi ofta stora drömmar, barn upplever inga begränsningar, för dem är allt möjligt. Men någonstans där på vägen tappar vi den förmågan, den släcks ner och livet blir inte det samma längre.

 

Jag tror att vi har fått det här livet för att vi ska uppfylla alla våra drömmar, leva vår fulla potential och ha roligt på vägen.

 

Så vad väntar du på? Lever du din dröm?

 

Om inte så kommer här en liten guide med frågor som du kan ställa till dig själv. Ställer du aldrig frågor så får du heller inga svar och då är det svårt att veta vad som är din dröm.

Titta gärna på videon innan du går vidare till frågorna.

Jag berättar om hur du kan göra för att släppa begränsningar innan du startar med frågorna.

Här hittar du videon Släpp dina begränsningar och uppfyll din dröm.

 

Förslag på frågor att ställa dig själv

Ha gärna papper och penna med dig när du ställer frågorna, så att du kan skriva ner svaren du får.

 

Vad skulle du göra om pengar inte var ett problem? Du har tillgång till så mycket pengar att du är helt fri att göra vad du vill. Var skulle du bo? Jobba med? Vilka umgås du med? Vad gör du om dagarna?

 

Om du hade 1 månad kvar att leva. Vad skulle du göra då? Vad vill du uppleva innan du dör? Vilka vill du vara med och vilka vill du träffa?

 

Hur skulle du vilja bli ihågkommen som? Hur ska människor tänka tillbaka på dig? Vad har du gjort för avtryck i den här världen?

 

Om du släpper alla begränsningar, vad vill du åstadkomma då i ditt liv?

 

Av de svar du skrivit ner, vilket känns mest roligt? Om du kan göra en prioritering av svaren på en topp skala 1-3, vilken dröm vill du börja med. Vad känns mest roligt och kittlande?

 

Nu kommer vi till det viktigaste, att börja ta små steg till din dröm. Vad behöver du göra för att nå dit? Vilken action behöver du ta?

 

Om du behöver mer hjälp till att hitta din dröm kan du lyssna på meditationen “Skapa ditt drömliv”. Du hittar den här.

 

Jag önskar dig all lycka till när du uppfyller din dröm!

 

Med kärlek

Therese

2018-05-04T13:58:48+00:00 By |Kommentarer inaktiverade för Väck din dröm till liv |Guide till att hitta det du drömmer om|