Hur jag lärde mig att skifta mina tankar och transformerade om mitt stressade liv

Att vara stressad påverkar oss människor, speciellt om vi är lever i stress under lång tid. Att både vårt mående och kroppen påverkas är ingen nyhet, det vet alla. Ändå är det så många som är just stressade. 

Vart kommer stress ifrån och vad är det som gör oss stressade?

I det här blogginlägget kommer jag ge dig redskapen du behöver för att transformera ditt liv till ett liv utan stress.

Jag har gått från att vara en stressad och pressad person, tills jag fick insikt om varför jag är stressad och vad det är som orsakar min stress. Idag lever jag ett liv i lätthet, enkelhet och i frihet. Trots att jag lever ett mer aktivt liv idag än vad jag gjorde när jag var så stressad.

 

Jag har känt stress över att prestera bra på jobbet och över barnen. Jag har varit stressad över att jag skulle ha ett fint och välstädat hem. Att jag skulle hinna laga nyttig mat samt träna. Alla moment i mitt liv var stressande. Läs här hur det påverkar kroppen vid stress.

 

Hur jag skiftade från att vara stressad till ett harmoniskt liv

Jag förstod att jag behövde ändra mitt liv, jag mådde inte bra av att känna mig stressad och pressad hela tiden. Jag trodde att det skulle vara svårt och att det skulle krävas mycket av mig för att göra en förändring och skapa lugn i mitt liv.

 

Att det skulle vara så enkelt att skifta från stress till lugn hade jag aldrig kunnat tro.

 

I  den här videon berättar jag alla mina tips på hur du också kan transformera om ditt stressade liv.

 

Läs mitt tidigare inlägg där jag ger 3 tips på hur jag hanterar stress

Med kärlek

Therese

2018-04-27T08:54:28+00:00 By |Kommentarer inaktiverade för Hur jag lärde mig att skifta mina tankar och transformerade om mitt stressade liv