fbpx
Välj en sida

Viktigaste stegen till min personliga utveckling och framgång

[fusion_builder_container admin_label=”Bloggposten” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”bloggpost_therese” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_imageframe image_id=”1119″ style_type=”none” stylecolor=”” hover_type=”none” bordersize=”” bordercolor=”” borderradius=”” align=”none” lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” alt=”Lev livet skrivet i sanden i Portugal” link=”” linktarget=”_self” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]http://media.thereseuhr.com/2017/09/FullSizeRender-4.jpg[/fusion_imageframe][fusion_text]Här får ni ta del av de viktigaste  stegen till min personliga utveckling och framgång. Dessa steg har varit avgörande för mitt liv. Det är en sammanfattning om de senaste fem åren. Jag kan verkligen tipsa dig om att göra en tillbaka blick 5 år i tiden för då blir det väldigt tydligt vad som hänt i ditt liv, vad har varit bra, mindre bra och hur vill du att fortsättningen ska se ut?

För 5 år sedan var min största dröm att ha en gård på landet, där jag skulle jag odla och vara självförsörjande. Ha några hönor och leva ett stilla liv i enkelhet. Inget fel i den drömmen. Men jag förstår nu varför jag hade behov av det livet då.

  • AuraTransformation™

Startskottet kom genom att jag gjorde min AuraTransformation™ och senare utbildade mig till Auraförmedlare. Det var då resandet kom in i mitt liv. Jag som nästa aldrig rest och definitivt inte ensam, skulle nu åka tåg genom hela Sverige. Byta 3 gånger för att sedan sätta mig på en buss för att ta mig till auraförmedlarkursen. Det blev en utmaning, inte själva kursen utan själva resandet. AuraTransformation™ ledde senare till att jag hittade hem till mig själv, jag behövde inte längre söka efter mig och svaren. Så tack för att jag tog det steget och tack för att jag fått äran att sprida det vidare till andra människor.

  • Starta eget företag

Jag har alltid velat ha eget företag, vara min egen chef och bestämma över mig själv. Genom att jag är en frihetsälskande människa så var steget att starta min första enskilda firma stort. Jag började på hobbynivå med att göra behandlingar på sidan av mitt vanliga jobb, för att sedan gå över till att vara egenföretagare på heltid. Har sedan dess aldrig varit anställd.

  • Säljare

Upptäckte som egen företagare att det var väldigt sårbart ekonomiskt, jag behövde se över mina inkomster och bli mer affärskvinna. Så jag beslutade att ta in ett ytterligare ett inkomstcenter i företaget, sälja ekologiska frisörprodukter. Det var en sådan givande och utvecklande tid, fick många nya färdigheter och träning i att tänka mer business.

  • Fler inkomstcenter

Fortfarande var det sårbart i företaget, så jag började titta på fler alternativ att jobba med. Hade läst någonstans att det är bra att ha 3 inkomstkällor, så jag behövde hitta ytterligare en. Det var då jag hittade ett svenskt företag inom hälsa, med produkter som låg i linje med vad jag står för. I det företaget pratade man om att tänka utanför ”boxen”, drömmar, mål och ekonomiskfrihet. Att tjäna pengar fast du inte alltid jobbar. Det lät lite för bra för att vara sant, jag trodde bara att det var författare och musiker som kunde få royalty.

Jag började sätta upp mål, använda mig av all den kunskap jag fått genom alla kurser jag gått, manifestera och attrahera. Genom att jag i hela mitt vuxna liv jobbat med min personliga utveckling, hade jag en enorm fördel. När sedan jag och min man jobbade tillsammans i team tog det en raketfart. Efter 1 år kunde vi checka av att alla mål vi satt upp infann sig, lika så nästa års mål.

  • Släppa tryggheten och åka på äventyr

Beslutet att sälja hus och i stort sett alla materiella saker har fått en sådan fundamental förändring i våra liv. Att åka till ett nytt land och helt tagen ur sitt sammanhang, blev det bästa vi gjort. Då på riktigt fick vi möjligheten att möta oss själva, hitta den vi verkligen är. Min sanning om mig själv och den jag vill vara, att älska mig själv villkorslöst. Vilken personliga utveckling det gav.

  • Marocko

Cirkeln sluts efter 5 år och då i Marocko. Precis som för 5 år sedan började det med en kurs, nu en kurs i Soulful writing, hitta din inre röst. Återigen reste jag ensam, fast då från Thailand till Marocko och ett nytt sammanhang. Där föddes nya insikter och häpnadsväckande texter som jag inte hade en aning om att jag bar på. Resan till Marocko blev startskottet på något nytt.

Förstås har det hänt massor där i mellan, men det här händelserna har haft absolut störst påverkan på mitt liv. Framför allt att jag har släppt taget om kontroll och lever med full tillit, det gör att mitt liv har blivit enormt spännande och gett stor inre och yttre framgång. Följa flödet och ha flow skapar möjligheter i livet.

Det här kortet är taget 2013 till min hemsida. Mycket har hänt sedan dess.

      Foto: @silencephotography_

Foto: Fotograf Aamod & Sophelia

                  Det här kortet är taget 2017 till hemsida.

Go with the flow

Med kärlek

Therese

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

0 kommentarer