fbpx
Om mig 2019-11-11T08:49:53+00:00

Om mig

Therese Uhr

Hej

Jag är en sökare, alltid nyfiken på att lära mig mer om mig själv. Jag expanderar och utvecklas ständigt. Min drivkraft har ständigt funnits där till att bli mer av mig själv och leva min fulla potential.

Livet startade tufft och jag har många livserfarenheter som har skapat trauman hos mig, erfarenheter som har format den jag är idag. Jag har valt att göra alla negativa erfarenheter till mina styrkor, jag har förvandlat dem till guld.

 

Våren 2016 insåg jag att jag lever inte mitt drömliv, jag var högpresterande och stressad. Drev företag, var målfokuserad och ville absolut inte misslyckas. Samtidigt så hade jag två barn, man och hus och inte närvarande. Jag tänkte, är det här meningen med livet?

 

Så vi tog oss modet att sälja hus och saker för att flytta utomlands för en period, byta miljö få annat perspektiv på livet och göra livsomvälvande insikter. Det var det bästa jag gjort, både för mig och min familj. Det var början på mitt nya liv!

 

Idag så är jag närvarande, lyssnar på mig och min kropp. Jag har skiftat från ett maskulint skapande till Feminine Power, vilket har gjort en enorm skillnad i mitt liv. Nu har jag tillgång till mig och min kraft, och framförallt behöver jag inte göra våld på mig själv genom att pressa mig och anpassa mig till något jag inte är.  

 

Vi har alla fått en plats här på jorden, varför inte ta den och våga fylla den med det som är jag!

 

Vem är du bakom fasaden?

Vill du utforska mer av det som är du?

Kontakta mig

Har du frågor gällande mina tjänster eller vill komma i kontakt med mig